SIGMA EIGENZAAK FAMILIEDAG 2024

Een avontuurlijke dag in Burgers' Zoo

Op zaterdag 14 september vond de jaarlijkse Sigma EigenZaak Familiedag plaats. Dit jaar stond alles in het teken van natuur en avontuur! Met onze ‘schildersgezinnen’ gingen we op ontdekking in de prachtige wereld van Burgers' Zoo, een dierentuin waar natuur en educatie samenkomen in een spectaculaire setting. Het werd een dag vol plezier, verrassingen, heerlijke frietjes, de lekkerste muffins en onvergetelijke ontmoetingen voor jong en oud.

Sigma Familiedag: Entertainment voor iedereen

Een Sigma EigenZaak Familiedag kan natuurlijk niet zonder geweldige optredens. Dit jaar hadden we de eer om Dutchtuber te verwelkomen! Deze populaire YouTuber wist het publiek op te zwepen met zijn humor en enthousiasme. Of je nu een trouwe fan bent of hem voor het eerst zag optreden, Dutchtuber bracht een glimlach op ieders gezicht met zijn interactie en grappen. Daarnaast verraste zangeres Mara Julia het publiek met een prachtig optreden. Jong en oud zongen mee met haar bekende nummers. Het was het perfecte muzikale intermezzo dat de dag nog specialer maakte.

En natuurlijk... Brushy!

Ook onze favoriete schildersmascotte was weer van de partij. Brushy was overal te vinden, knuffelde met de kinderen, danste mee met de muziek en ging graag met iedereen op de foto. Met zijn vrolijke energie zorgde hij ervoor dat iedereen een fantastische tijd had op de EigenZaak familiedag 2024.

Ook EigenZaak-lid worden?

Ben je een zelfstandige ondernemer, en heb je interesse in Sigma EigenZaak?
Meld je dan aan via onderstaande link!


Het geheim van de 'Mirror Finish'

Een goed begin is het halve werk, dus je start in ieder geval met Sigma S2U Allure Primer en Gloss. Met goede materialen ben je al een eind op weg, maar ook geduld en precisie zijn cruciaal voor een perfect resultaat. Maar zelfs dan ben je er nog niet.

Lees meer >>

Sigma Kleur van het Jaar 2025

Bij Sigma Coatings zijn we altijd op zoek naar manieren om kleur te brengen in het dagelijks leven van onze klanten. Voor 2025 hebben onze kleurexperts een verfkleur gekozen die niet alleen de zintuigen prikkelt, maar ook je creativiteit laat bruisen.

Lees meer >>
loader